Home / „Essential Coaching Skills” – ACSTH ICF, 2 mar. 2018

 

banner formare

Am deschis inscrierile pentru urmatorul program de formare in coaching autorizat ICF-ACSTH si ANC (cod COR 242412)

One2Coach este comunitatea de (re)descoperire a potentialului prin explorare si antrenare a abilitatilor necesare pentru A FI COACH.

Programul de formare dezvoltat de One2Coach are la bază o abordare multidimensională a procesului de formare în coaching. Misiunea One2Coach este de acceptare a omului întreg, ca ipoteză nenegociabilă. Din această perspectivă, cursanții proveniți din diverse medii profesionale, în urma unui proces de înțelegere a modului în care funcționează, intră în contact cu “coachul” prezent în interiorul lor.

Școala pune accentul pe formarea de abilități, atitudini și comportamente bazate pe atenția conștientă, autenticitate și responsabilitate, valori pe care își susține angajamentul de a forma studenții pentru 'A FI COACHI', nu doar a face coaching.

Studenții școlii beneficiază de expertiza unei echipe de facilitatori formată din cinci coachi acreditați internațional (ICF si IIC), cu o experiență cumulată de peste 7000 de ore de coaching.

În structura programului sunt incluse patru module de curs, sesiuni de practică supervizată, sesiuni de mentoring de grup  – însumând 180 de ore in sala de curs, la care se adaugă 180 de ore de studiu individual.

Profesioniștii care se simt atrași de profesia de coach sau își propun dezvoltarea de noi abilități și competențe valoroase în plan profesional și personal se pot înscrie pe unul dintre locurile disponibile, beneficiind de oferta Early Bird până la data de 31 ianuarie.

Mai multe despre structura programului și tematica abordată, înscrieri și alte detalii privind desfășurarea următoarei serii, pe http://www.12coach.ro/landing/landing.html.