Home / Coach In – Coach Out

 

Coach In

Am pornit seria întâlnirilor “Coach In – Coach Out” cu intenția de a crea un spațiu în care să (ne) explorăm. Un spațiu în care să ne putem deschide și mai apoi să găsim sprijin pentru a descoperi în ce fel ne construim propria realitate. Cea care intră permanent în relație cu realitătile celorlalți.

 

Să descoperim în ce fel ne influențăm unii pe ceilalți, atât în plan personal cât și profesional.

Să (ne) acceptăm pentru a integra și merge mai departe către aspirațiile și dorințele noastre.

Să (re)descoperim încet încet Coachingul și, dacă e să rezonăm, să aflăm cum putem construi o relație cu el.

 

Sunt bineveniți în acest spațiu toți cei care contemplă sau chiar au început explorarea unuia dintre aspectele de mai sus, indiferent de nivelul de expertiză în Coaching.

Spațiul creat de însăși prezența noastră va aduce valoarea inițială pe care mai departe putem construi (și demola în același timp). Pentru că vom putea demola tot ceea ce ne împiedică să înaintăm - tot ceea ce nu e autentic și constructiv.

 

Fiecare ediție este găzuită de alt membru din echipa de facilitatori și coachi 12Coach, având diferite teme cu impact pentru comunitate.

 

Astfel, în fiecare lună, deschidem porțile 12Coach celor interesați de fenomenul autocunoașterii. Dacă simți chemarea, te așteptăm alături de absolvenții, studenții și echipa 12Coach! Întâlnirea este dedicată împărtășirii de gânduri, experiențe și întrebări (deschise…) la care putem găsi răspuns prin coaching. Participarea este gratuită.

 

Detaliile următoarei ediții sunt AICI.

Te rugăm confirmă participarea prin completarea formularului de mai jos:

Inscriere Coach In - Coach Out

 

Verification