Home / Echipa

 

Cum ne-am intalnit?

Ne-am intalnit in momente diferite, contexte diferite, insa ne-a unit aceeasi atitudine, aceeasi experienta: aceea de a fi oameni printre oameni, dincolo de aparente, de rolurile pe care le jucam si le descarcam in societate in varii contexte. 

Nu spunem ca aceasta prezenta lucida o traim tot timpul, insa e cea la care noi ne intoarcem permanent si-i sustinem pe clientii nostri sa o faca in autocunosterea pe care coachingul o presupune.

Observam ca rolurile si mastile sunt niste instrumente puse in slujba manifestarii noastre cotidiene, uneori conventionale, aspirand să fim fiinte umane in relatie cu alte fiinte umane, intregi, autonome si legate in diverse sisteme sociale si culturale, insa stim ca putem trai mai intens, mai profund, fara masti, daca si cand alegem sa o facem.

Traim intalnirea si dialogul cu noi si cu ceilalti, spontaneitatea si creativitatea, suntem cu atentia pe intentiile noastre, fapt care ne-a adus unde suntem astazi, in slujba descoperirii si optimizarii potentialului uman, sub diversele lui aspecte.

 

Cine suntem?

Suntem o echipă de coachi acreditati international (ICF si IIC) cu o experienţă mai mare decât vechimea şcolii (ca furnizor de formare). Abordam multidimensional procesul de formare in coaching, fiind constienti de multiplele fatete ale devenirii.

Beneficiem - la nivel de echipa - de experienta numeroaselor serii de formare si a descoperirii in timp a procesului optim. 

Am colaborat la crearea unei mai mari constientizari in Romania a fenomenului coaching si la mentinerea acestuia la un nivel profesional. 

Suntem de parere ca experienta de coaching diferita cumulata la peste 7.000 de ore, precum si temperamentele diferite din echipa creeaza un cadru bogat de invatare pentru studentii scolii. Asa ca ne respectam mai ales diferentele, care vin in sustinerea misiunii noastre de acceptare a omului intreg.

 
Nume Calitate Departament

Adela Iepure

Facilitator si Mentor Coach , ,

Catalina Molnar

Supervizor si Coordonator Programe

Cristian Nicolae

Facilitator si Mentor Coach , ,

Lilia Dicu

Mentor Coach

Mihai Popa-Radu

Facilitator si Mentor Coach ,

Olga Oltean

Fondator Scoala, Facilitator si Mentor Coach , ,
 
 
Josh Gordon Authentic Jersey