Home / Despre Școală

 

Școala "One 2 Coach" și-a luat angajamentul să fie cu adevarăt Școală. O școală care mai mult va "dezvăța" studentul si ii facilita experiența devenirii... In timp ce ii va susține eforturile deprinderii de abilitați de coaching, care il vor susține mai departe in relația de coaching.

Ne-am intalnit in momente diferite, contexte diferite, insa ne-a unit aceeasi atitudine, aceeasi experienta: aceea de a fi oameni printre oameni, dincolo de aparente, de rolurile pe care le jucam si le descarcam in societate in varii contexte. 

Nu spunem ca aceasta prezenta lucida o traim tot timpul, insa e cea la care noi ne intoarcem permanent si-i sustinem pe clientii nostri sa o faca in autocunosterea pe care coachingul o presupune.

Observam ca rolurile si mastile sunt niste instrumente puse in slujba manifestarii noastre cotidiene, uneori conventionale, aspirand să fim fiinte umane in relatie cu alte fiinte umane, intregi, autonome si legate in diverse sisteme sociale si culturale, insa stim ca putem trai mai intens, mai profund, fara masti, daca si cand alegem sa o facem.

Traim intalnirea si dialogul cu noi si cu ceilalti, spontaneitatea si creativitatea, suntem cu atentia pe intentiile noastre, fapt care ne-a adus unde suntem astazi, in slujba descoperirii si optimizarii potentialului uman, sub diversele lui aspecte.