Home / De Ce 12Coach?

 

Abordam multidimensional procesul de formare in coaching, fiind constienti de multiplele fatete ale devenirii. Beneficiem - ca echipa - de experienta numeroaselor serii de formare si a descoperirii in timp a procesului optim. 

Am colaborat la crearea unei mai mari constientizari in Romania a fenomenului coaching si la mentinerea acestuia la un nivel profesional. Am sustinut idea de standard ocupational recunoscut in spatiul european, care depaseste ca nivel de competente mai toate standardele internationale cunoscute.

De aceea am si fost printre primele școli care au obținut Autorizația pentru organizarea Programului de specializare in activitatea de "Specialist in activitatea de Coaching" cu nr. 001234 din 11.08.2014 din partea Autorității Naționale pentru Calificari.(Autorizatie ANC)

Suntem de parere ca experientele si temperamentele diferite din echipa creeaza un cadru bogat de invatare pentru studentii scolii. Asa ca ne respectam mai ales diferentele, care vin in sustinerea misiunii noastre de acceptare a omului intreg.

Si nu in ultimul rand din pasiunea pentru întâlnirile autentice: între noi şi cu noi înşine, de aici şi sugestia din numele şcolii: One two One …