Home / Blog / Articole Comunitate / Ce îşi doresc oamenii…

 
love

de Mugurel Călin, Absolvent Şcoala One2 Coach

Chiar... ce vrei tu?

Ce îţi doreşti cu adevărat?

O vilă, o maşină la scara blocului? Bani în contul bancar şi în buzunare? Lipsa problemelor? Pace şi linişte? Să trăieşti bine? Mi-am pus şi eu această întrebare şi cum suntem diferiţi dar provocările noastre sunt similare am ajuns şi la un răspuns, care este posibil să ţi se potrivească şi ţie. Toate dorinţele astea sunt impuse de societate şi de promovarea unui statut social, acel "să fii cineva". Ei bine eşti cineva chiar şi fără nici un ban în buzunar sau o maşină deşteaptă. Aminteşte-ţi de vremea când erai un pici, vremea în care lumea ta se rezuma la a fi fericit pur şi simplu. Fără a avea altfel de nevoi decât cele primare. Poate simţi nevoia să mă întrerupi şi să-mi spui că pe atunci nu aveai nici griji şi nici responsabilităţi. Aveai libertatea şi flexibilitatea de a fi fericit. Mi-ai spune că nu poţi să te mai comporţi precum un copil acum pentru că eşti un adult. Ai avea perfectă dreptate, un adult care se comportă tot timpul precum un copil poate fi declarat retardat. Tu nu ești un retardat. Ești o persoană complexă cu multe abilități, defecte, aspirații, probleme, dorințe, emoții, supărări.

Vrei să te expandezi cu condiția să nu te rupi? Vrei limite nelimitate? Vrei dragoste cu condiția să fie NEcondiționată? Să te deschizi dar fără să între ceva rău? Să trăiești viața la maxim? Să fii unic, dar nu prea diferit? Să faci notă discordantă dar să fii acceptat? Să iubești și să fii iubit? Să ai destul? Pentru că trăiești cu impresia că nu eşti destul. Să trăiesti bine? Bine pentru tine și apoi pentru ceilalți că doar nu ești egoist. Vrei însăși dorința de a vrea?

Am senzația că de fapt vrei să fii auzit, văzut, apreciat, îmbrățișat și din când în când lăsat în pace :)). Vrei să fii inclus, să aparții și să conții. Să fii fericit- fericire, iubit - iubire, văzut- vedere, acceptat - acceptare, iertat - iertare.

Și cam atât... sau nu:)!

 

 
 
 
 
Josh Gordon Authentic Jersey