Home / Blog / Barca mea

 

barcade Elena-Laura Dragomir, Absolvent One 2 Coach

Ați avut în viață momente în care să spuneți – aceasta este viața pe care doresc să o trăiesc?

Eu am în fiecare zi astfel de momente! Mă bucur de toate experiențele care îmi clădesc mai puternic drumul către visul meu, pe care îl văd acum conturat cumva, deși în spatele lui sigur se află ceva mai consistent, dar nu am ajuns în unghiul necesar pentru a vedea tot.

Îmi spun că sigur ajungeam aici, indiferent ce alegeri făceam, că îmi este imposibil să îmi închipui viața fără ceea ce am acum. Mă simt într-o barcă ce îmi prezintă un ocean de posibiliăți, alternative, ființe în peisaj, însă mă lasă să aleg unde doresc să mă opresc și îmi reflectă mereu că prin ceea ce faci poți aduce bucurie în viețile celorlalți. Ce poate fi mai minunat de atât? Să începi în călătoria ta să ai barca din ce în ce mai plină cu de toate: oameni, energie, feedback, recunoștință, emoție, trăiri de nedescris.

Lucrurile arată așa pentru că am avut inspirația de a mă îndrepta către activitatea de coaching, prin școala One2coach. Alegerea aceasta mi-a deschis un univers întreg, mi-a schimbat direcția profesională și m-a făcut să îmi aliniez cei 3 indicatori - body-mind-spirit, pentru ca acea barcă astăzi să fie reală. Experiența din școală, de la prima zi a fost și o eliberare de energii de care nu aveam nevoie. Este minunat că am lucrat și eu atât de mult cu mine, în calitate de client. Chiar simt că nu poți fi un coach bun, dacă nu ești un client excelent. Așadar sunt plină de recunoștintă față de școală pentru că au asigurat toate piesele de puzzle, în ordinea potrivită, pentru a urca multe trepte.

Am venit cu o intenție în școală, de fapt cu un obiectiv însă este minunat că obiectivul a fost aliniat cu ceea ce îmi doresc cel mai mult, din această viață și am depășit așteptările pe care mi le setasem. S-au întâmplat lucrurile așa, pentru că am primit ceea ce am avut nevoie la moment oportun. Faptul că am făcut o practică săptămânală intensă, alături de niște oameni minunați, intrați total neîntâmplător în viața mea, m-a menținut cu o atenție focusată în direcția potrivită. Îmi amintesc acum experința minunată de care am beneficiat prin înregistrarea unei sesiuni de coaching, atât în calitate de client cât și în calitate de coach. Nu am realizat în momentul în care ni s-a propus cât de util va fi pasul, dar m-am bucurat că fără să vreau (prin alegerea colegelor cu care am lucrat) am fost și eu filmata. Acel coach al meu interior spune acum că am o experiență pe care o pot revedea iar și iar și iar. Sigur nu este întâmplător că am punctat acest lucru pentru că indiferent cât drum ai parcurs cu barca ta, ai nevoie să știi de unde ai plecat și ce resurse ai câștigat pe parcurs, respectiv să vezi ce pași ai făcut, cum ai înaintat.

Mă bucur de fiecare eveniment al Școlii One2Coach și în prezent pentru că aceasta este o reală oază de oameni frumoși așezați în același loc! Mai frumos este că această comunitate crește și este fantastic să știi că sunt oameni formați într-un mod profesionist care au reușit să devină prezenți în mod autentic, atenți în demersurile fiecăruia de creștere!

Vă urez ca fiecare zi, să fie ziua în care spuneți că vă trăiți viața pe care doriți să o trăiți!

Mulțumesc, sunt profund recunoscătoare!

 
 
 
 
Josh Gordon Authentic Jersey